Verisurf® Software napoveduje…

  • Posted by Rok Lesjak
  • On 12/03/2024
  • 0 Comments

Programska oprema za 3D meroslovje, usposabljanje in CMM
12. marec 2024, Anaheim, Kalifornija

Verisurf Software, Inc. sporoča celovito rešitev za pregled in poročanje v letalski industriji, ki temelji na njihovi priljubljeni prenosni merilni platformi Master3DGage, ki jo poganja Verisurf programska oprema. Rešitev Master3DGage za letalski pregled je zasnovana tako, da podpira zahteve letalskih proizvajalcev originalne opreme (OEM) in njihove globalne dobavne verige.

Zahteve glede preverjanja kakovosti in poročanja proizvajalcev originalne opreme dosledno predstavljajo izziv za letalsko in vesoljsko dobavno verigo. Boeingov standard D6-51991 se nanaša na digitalno definicijo izdelka (DPD), imenovano tudi definicija na podlagi modela (MBD); AS9102 Inšpekcija prvega izdelka (FAI) za vesoljsko vesoljsko dejavnost je uveljavljena zahteva za proizvodnjo, ki omogoča nadzor procesa in objektivne dokaze v celotnem procesu izdelave izdelka.

Rešitev Master3DGage Aerospace Inspection Solution podpira zahteve proizvajalcev originalne opreme v letalski industriji zagotavlja vse, kar dobavitelji potrebujejo za inšpekcijo in skladnost s poročanjem:

Master3DGage Aerospace Inspection Solution za dobavno verigo

Programski paket CAD, MEASURE, ANALIZA in VALIDATE
Zagotavlja digitalni potek dela od konca do konca v okolju CAD, ki temelji na modelu, vključno s preverjanjem prevodov CAD/CAM za stranke, ki morajo izpolnjevati standard Boeing D6-51991.
Izbira CATIA, Siemens NX ali PTC Creo Translator
Prenosni 6-osni CMM Master3DGage
Enoletna garancija na strojno opremo
Enoletne posodobitve programske opreme in tehnična podpora
Videoposnetek o namestitvi programske opreme Master3DGage in Verisurf
Aerospace Inšpekcija in usposabljanje za validacijo CAD
Neomejeno spletno 24/7 video usposabljanje
»Pri Verisurfu so naše korenine v letalstvu, industriji, v kateri služimo že več kot 30 let. Podpiramo največje proizvajalce originalne opreme in smo ponosni na našo sposobnost, da ponudimo rešitve za meritve in preglede za celotno dobavno verigo proizvajalcev, s čimer jim pomagamo izpolniti specifikacije proizvajalcev originalne opreme,« je dejal Nick Merrell, izvršni podpredsednik Verisurf Software, Inc.

Proizvajalci originalne opreme za vesoljsko industrijo hitro sprejemajo in zahtevajo, da so njihove dobavne verige skladne z definicijo na podlagi modela (MBD), da zmanjšajo napake in povečajo učinkovitost od načrtovanja do proizvodnje, kakovosti, sestavljanja in končnega pregleda. Ko delate v okolju MBD, je 3D model oblikovalski organ, ki mu je preverjena vsa proizvodnja in sporočene vse informacije o proizvodnji izdelka (PMI). Rešitev Master3DGage Aerospace Inspection Solution, ki jo poganja programska oprema Verisurf, združuje preizkušene tehnologije in poteke dela, da proizvajalcem originalne opreme in njihovi dobavni verigi zagotovi vrhunsko ponovljivo kontrolo procesa, pregled kakovosti in poročanje.

Verisurf Software, Inc. je podjetje za merilne rešitve, ki se zavzema za zagotavljanje naprednih površinskih analiz, pregledov kakovosti, navodil za sestavljanje in rešitev obratnega inženiringa. Izdelki in procesi Verisurf so ključnega pomena za ohranjanje digitalne niti skozi oblikovanje, inženiring, proizvodnjo in kakovost. Verisurf, ki temelji na zmogljivi platformi CAD/CAM, je vodilni na področju definicije na podlagi modela (MBD), odprtih standardov in interoperabilnosti z vsemi koordinatnimi merilnimi stroji (CMM) in programsko opremo CAD. Rešitve Verisurf proizvajalcem omogočajo, da optimizirajo svoj proces realizacije izdelkov in vsakič proizvedejo visokokakovostne izdelke v krajšem času.

vir: https://www.verisurf.com

 1