SCANTECH KSCAN-MAGIC

KSCAN-Magic Upgrade Series, najsodobnejši kompozitni 3D skener, ki združuje infrardeče in modre laserje v enem vsestranskem instrumentu, skrbi za različne aplikacije. Ta kompozitni 3D-skener se ponaša s petimi standardnimi načini delovanja: skeniranje velikih površin z vzporednimi infrardečimi laserji, ultrahitro skeniranje z modrimi laserskimi križci, hiperfino skeniranje z modrimi vzporednimi laserji, skeniranje globokih lukenj z enim samim modrim laserjem in vgrajenim velikopovršinski fotogrametrični sistem.

Naša inovativna serija 3D skenerjev vključuje tehniko 3D skeniranja in kalibracije z več spektri, ki združuje izjemno učinkovitost in brezkompromisno natančnost. Odlikuje ga visoka hitrost skeniranja, visoka natančnost, odličen zajem podrobnosti, veliko območje skeniranja in razširjena globinska ostrina, ki močno optimizirajo delovne tokove 3D meritev in pospešijo čas trženja izdelka.

Pet načinov delovanja

Vgrajena velikopovršinska fotogrametrija

Večspektralno 3D skeniranje

Hitrost skeniranja do 4.150.000 meritev/s

Natančnost do 0,020 mm

Globinska ostrina 925 mm

Pet načinov na dosegu roke

KSCAN-Magic inovativno uporablja skeniranje velikega območja, ki ga poganja 11 infrardečih vzporednih laserskih linij. Njegovo končno območje skeniranja doseže 1440 mm × 860 mm, kar z lahkoto omogoča merjenje širokega razpona.

Lahko 3D skenira s 17 modrimi laserskimi križci in zajame do 4.150.000 meritev na sekundo, kar močno izboljša delovno učinkovitost.

Vgrajeni infrardeči fotogrametrični sistem z območjem snemanja 3760 mm * 3150 mm lahko učinkovito zmanjša akumulirane napake, ki jih povzročajo meritve velikih velikosti, in zagotavlja volumetrično natančnost. Posebej primeren je za skeniranje velikih predmetov in učinkovito merjenje brez kompromisov glede natančnosti.

NDT merjenje meroslovnega razreda

Njegova natančnost skeniranja je do 0,020 mm, njegova volumetrična natančnost pa je 0,015 mm + 0,012 mm/m, ko je seznanjen s fotogrametričnim sistemom MSCAN-L15, ki zagotavlja izjemno natančno NDT za različne industrije.

Prilagodljiva uporaba

KSCAN-Magic je lahek in prenosljiv ter lahko izvaja 3D meritve kjerkoli in kadarkoli ne glede na vibracije, temperaturo in vlažnost. Poleg tega je KSCAN-Magic omogočil 3D-skeniranje različnih površin za zajem natančnih 3D-podatkov in se dobro obnese tudi pri 3D-skeniranju odsevnih in črnih površin.

Zavidljive funkcije

Inteligentni pregled robov

Ponaša se z izbirnim modulom za inteligentno pregledovanje robov. Z visoko natančnim merjenjem vrednosti sivine lahko uporabniki natančno pregledajo zaprte elemente in pridobijo ponovljive rezultate meritev.

Intelligent edge inspection

—–

Sondiranje

Lahko se združi s prenosno sondo CMM K-Probe za sondiranje nedostopnih območij in kompleksnih delov ter ponuja celovite in natančne 3D rešitve.

Contact probing

Merjenje cevi

Zahvaljujoč različnim načinom delovanja KSCAN-Magic je zmožen 3D skeniranja cevi različnih velikosti in materialov. V kombinaciji z dodatno programsko opremo lahko izvede obratno inženirstvo in pregledovanje cevi.

Pipe measurement

Avtomatiziran 3D sistem

Združiti ga je mogoče s Scantechovim avtomatiziranim sistemom 3D inšpekcijskih pregledov, kar omogoča enostavno uvajanje in inteligenten nadzor za izvajanje avtomatiziranih serijskih inšpekcijskih pregledov.

Automated 3D system

———–

KSCAN MAGIC

This post is also available in: Angleščina