NX Pro Pellets

Predstavljamo 3d TISKALNIK:

Tumaker NX Pro Pellets

Trenutno je 3D tiskanje omejeno na tiste materiale, ki obstajajo v obliki filamentov. To je ovira, ko gre za razvoj in širitev uporabe 3D tiskalnikov. Peleti oziroma granulat so začetna oblika plastike, iz katere so izdelani vsi filamenti. Zahvaljujoč novemu ekstruzijskemu sistemu, ki so ga razvili naši inženirji, lahko tiskamo neposredno s peleti. Na ta način v celoti odpremo paleto možnosti tiskanja. Zahvaljujoč tej ekskluzivni tehnologiji lahko dosežemo nove sektorje in dobimo nove aplikacije za 3D tiskanje. Z našim 3D tiskom na pelete lahko premostimo te ovire in omogočimo tiskanje z novimi, ali s certificiranimi in odobrenimi materiali.

Zdaj lahko tiskate z odobrenimi in certificiranimi materiali za vaš sektor

Samo s 3D tiskom s peleti lahko delate z vsemi tistimi materiali, ki ne obstajajo v obliki filamenta. Velikokrat je količina materiala, ki jo potrebujemo, minimalna. Zaradi tega številni materiali, ki se v industriji uporabljajo v majhnih količinah, niso filamentirani zaradi visokih stroškov, ki bi jih to povzročilo. Zahvaljujoč 3D-tiskalniku s peletnim ekstruderjem pa lahko tiskamo materiale, ki so običajno edini odobreni za določene dejavnosti.

Povečana produktivnost

3D tiskalniki na pelete pripomorejo k avtomatizaciji procesa tiskanja, saj zbiralnik pelet neprekinjeno in samodejno dovaja material v 3D-tiskalnik.

Edini zares večmaterialni 3D tiskalnik na trgu

Pozabite na analizo filamentov na trgu, da ugotovite, kateri je najbližji vašim običajnim materialom. S 3D tiskalnikom s peletnim ekstruderjem lahko uporabite lasten material.

Zahvaljujoč temu lahko tiskate s peleti, ki jih uporabljate v proizvodnih procesih brizganja. Če spadate v sektor, ki zahteva certificirane in odobrene materiale, je ta 3D tiskalnik za vas. Edini, s katerim lahko delate s certificiranim materialom za vaše podjetje. Tiskanje lahko z odobrenimi materiali za najrazličnejše sektorje. Raziskujte, ustvarjajte in razvijajte nove materiale, ki jih lahko uporabite za neposredno 3D tiskanje na TUMAKER 3D tiskalnikih peletov.

Značilnosti

Dimenzije
Volumen tiska: 295x185x200 mm
Velikost tiskalnika: 550x440x410 mm
Velikost paketa: 605x501x500 mm
Teža paketa: 33 kg
Teža tiskalnika: 31 kg


Tisk
Materiali v peletih: (ABS) – (Catamold 316L) – (PA6 + 30% GF) – (PLA) – (PCL) – (ASA) – (PETG) – (PC+PBT) – (PC) – (LDPE) – (PEKK) – (PP) – ( PP + 30% CF) – (SEBS) – (Soft TPU Sh18A) – (PEI Ultem) – (Ceramic Al2O3) – (PVC) – (ABS +CF) – (FLEXA 93) – (Wood) – (PA16 + Ferrite) – (PA12 + Neodymium) – (PP + Mineral filler) – (Grilon BK-30) – (PPC 7712) – (SAN) – (PC/ASA) – (PC +20% CF) – (PA66 + 30% GF)


Energija
Pametno upravljanje z energijo
Nazivna moč: 950 W
Raven hrupa: 44 dB
(zaprta vrata, 40dB)


Resolucija
Ločljivost plasti: 10μm
Največja višina plasti:

  • 5,0 šoba: 4,1mm
  • 4,0 šoba: 3,3mm
  • 2,0 šoba: 1,6mm
  • 0,8 šoba:0,6mm
  • 0,6 šoba: 0,48mm
  • 0,4 šoba: 0,3mm

Programska oprema
Simplify3D Professional Software

Šoba
Premer šobe: 0,4 – 0,6 – 0,8 – 2,0 – 4,0 – 5,0 mm
Maksimalna temperatura ekstruderja: 350ºC
Dve točki nadzora temperature


Ogrevana postelja
Najvišja temperatura ogrevane postelje: 100ºC
Niveliranje gradbene plošče: Samodejno, polavtomatsko


Kompatibilnost
Zaslon: 5” barvni zaslon na dotik
Nadzorne naprave: osebni računalnik, tablica, pametni telefon
Način nadzora: splet


Povezljivost
USB, Wifi, SD kartica
Ethernet (izbirno)


Garancija
1-letna omejena garancija

Dodatne informacije – zahtevek za ponudbo

V kolikor želite dodatne informacije ali zahtevek za ponudbo, nas o tem obvestite na e-poštni naslov: 3d@kopt.si

This post is also available in: Angleščina