3D meritve

Ponujamo strokovne 3D meritve obdelovancev z visokotehnološkim merilnim CMM strojem.

CMM  (Coordinate Measuring Machine) je naprava, ki se uporablja za natančno merjenje tridimenzionalnih geometrijskih lastnosti predmetov. CMM običajno uporablja sondiranje ali optično merjenje za zbiranje podatkov o točkah na površini predmeta, nato pa te podatke uporabi za določanje dimenzij, oblik in položaja predmeta v tridimenzionalnem prostoru. CMM se pogosto uporablja v industriji za zagotavljanje natančnosti in kakovosti proizvodov.

V spodnjem videoposnetku smo vam pripravili primer učinkovite “simbioze” profesionalnega 3d skenerja Simscan in vrhunske programske opreme za inšpekcijo ter vzvratni inženiring Verisurf. Naša ekipa, je uspešno uporabila to kombinacijo orodij za pridobitev natančnih rezultatov odstopanj od modela na zelo velikem svetlečem kovinskem objektu – in to v zgolj 30 minutah.
Simscan zagotavlja hiter in natančen zajem 3d podatkov, tudi na najzahtevnejših površinah, v naprej pripravljena avtomatizacija protokolov merjenja v Verisurfu pa poročilo z le nekaj kliki.
Kombinacija Simscana in Verisurfa nedvomno omogoča konkurenčno prednost pri inšpekciji, vzvratnem inženiringu, optimizaciji, zmanjšanju časa in stroškov ter povečanju natančnosti v proizvodnji.
Za več informacij pa vljudno vabljeni v naš demo center!

This post is also available in: Angleščina