NX Pro Pellets

Predstavljamo 3d TISKALNIK:

Tumaker NX Pro Pellets

Trenutno je 3D tiskanje omejeno na tiste materiale, ki obstajajo v obliki filamentov. To je ovira, ko gre za razvoj in širitev uporabe 3D tiskalnikov. Zato smo se odločili iti k izvoru. Peleti oz granulat so začetna oblika plastike, iz katere so izdelani vsi filamenti. Zahvaljujoč novemu ekstruzijskemu sistemu, ki so ga razvili naši inženirji, lahko tiskamo neposredno s peleti. Na ta način v celoti odpremo paleto možnosti tiskanja. Zahvaljujoč tej ekskluzivni tehnologiji lahko dosežemo nove sektorje in dobimo nove aplikacije za 3D tiskanje. Z našim 3D tiskom na pelete lahko premostimo te ovire in omogočimo tiskanje z novimi, ali s certificiranimi in odobrenimi materiali.

Zdaj lahko tiskate z odobrenimi in certificiranimi materiali za vaš sektor

Samo s 3D tiskom s peleti lahko delate z vsemi tistimi materiali, ki ne obstajajo v obliki filamenta. Velikokrat je količina materiala, ki jo potrebujemo, minimalna. Zaradi tega številni materiali, ki se v industriji uporabljajo v majhnih količinah, niso filamentirani zaradi visokih stroškov, ki bi jih to povzročilo. Zahvaljujoč 3D-tiskalniku s peletnim ekstruderjem pa lahko tiskamo materiale, ki so običajno edini odobreni za določene dejavnosti.

Povečana produktivnost

3D tiskalniki na pelete pripomorejo k avtomatizaciji procesa tiskanja, saj zbiralnik pelet neprekinjeno in samodejno dovaja material v 3D-tiskalnik.

Edini zares večmaterialni 3D tiskalnik na trgu

Pozabite na analizo filamentov na trgu, da ugotovite, kateri je najbližji vašim običajnim materialom. S 3D tiskalnikom s peletnim ekstruderjem lahko uporabite lasten material.

Zahvaljujoč temu lahko tiskate s peleti, ki jih uporabljate v proizvodnih procesih brizganja. Če spadate v sektor, ki zahteva certificirane in odobrene materiale, je ta 3D tiskalnik za vas. Edini, s katerim lahko delate s certificiranim materialom za vaše podjetje. Tiskanje lahko z odobrenimi materiali za najrazličnejše sektorje. Raziskujte, ustvarjajte in razvijajte nove materiale, ki jih lahko uporabite za neposredno 3D tiskanje na TUMAKER 3D tiskalnikih peletov.

Značilnosti

Dimenzije
Volumen tiska: 295x185x200 mm
Velikost tiskalnika: 550x440x410 mm
Velikost paketa: 605x501x500 mm
Teža paketa: 33 kg
Teža tiskalnika: 31 kg


Tisk
Materiali v peletih: (ABS) – (Catamold 316L) – (PA6 + 30% GF) – (PLA) – (PCL) – (ASA) – (PETG) – (PC+PBT) – (PC) – (LDPE) – (PEKK) – (PP) – ( PP + 30% CF) – (SEBS) – (Soft TPU Sh18A) – (PEI Ultem) – (Ceramic Al2O3) – (PVC) – (ABS +CF) – (FLEXA 93) – (Wood) – (PA16 + Ferrite) – (PA12 + Neodymium) – (PP + Mineral filler) – (Grilon BK-30) – (PPC 7712) – (SAN) – (PC/ASA) – (PC +20% CF) – (PA66 + 30% GF)


Energija
Pametno upravljanje z energijo
Nazivna moč: 950 W
Raven hrupa: 44 dB
(zaprta vrata, 40dB)


Resolucija
Ločljivost plasti: 10μm
Največja višina plasti:

  • 5,0 šoba: 4,1mm
  • 4,0 šoba: 3,3mm
  • 2,0 šoba: 1,6mm
  • 0,8 šoba:0,6mm
  • 0,6 šoba: 0,48mm
  • 0,4 šoba: 0,3mm

Programska oprema
Simplify3D Professional Software

Šoba
Premer šobe: 0,4 – 0,6 – 0,8 – 2,0 – 4,0 – 5,0 mm
Maksimalna temperatura ekstruderja: 350ºC
Dve točki nadzora temperature


Ogrevana postelja
Najvišja temperatura ogrevane postelje: 100ºC
Niveliranje gradbene plošče: Samodejno, polavtomatsko


Kompatibilnost
Zaslon: 5” barvni zaslon na dotik
Nadzorne naprave: osebni računalnik, tablica, pametni telefon
Način nadzora: splet


Povezljivost
USB, Wifi, SD kartica
Ethernet (izbirno)


Garancija
1-letna omejena garancija

Dodatne informacije – zahtevek za ponudbo

V kolikor želite dodatne informacije ali zahtevek za ponudbo, nas o tem obvestite na e-poštni naslov: 3d@kopt.si

This post is also available in: Angleščina